Photographer in Leiderdorp, Leiden 

Cake smash fotoshoot in Leiden

pastel color cake smash alena masselink photography

Is je kindje bijna jarig en wil je deze speciale moment op een unique manier vieren en vast leggen? Boek een cake smash fotoshoot met Alena Masselink. Cake smash fotoshoot in Leiden, Leiderdorp. Eerste verjaardag is zoviezo heel speciaal maar je kan die ook op een special manier vastleggen met de leuke cakesmash fotoshoot. Ik ben een cakesmash fotograaf in Leiden, Leiderdorp en ik ben hier voor jullie en jullie kindje.

Welke tema gaan jullie kiezen?

Elke cakesmash is anders. Ik heb al zo veel leuk temas gedaan – space cake smash, roze princess tema, autos, jungle cake smash, simple stup met ballonnen en veel meer. Heb je een leuke tema bedacht of heb je alleen je lieveligskleuren in gedachten? Ik kan niet wachten om jullie ideen en wensen te horen.

Ik werk in mijn fotostudio aan huis in Leiderdorp ( Leiden) en ik een hele relaxte sfeer.

Smash en Splash in Leiden

Na elke smash komt de splash. Na de smash stukje gaat jullie baby lekker badderen in een klein badje ( splash). Soms houden de babies meer van de badderen dan van de taart;) Het is altijd even afwachten wat gaat gebeuren. Een hele leuke herrineringen zijn altijd geguaranteerd.

Ik ben Alena. Een cake smasg fotograaf in Leiden, Leiderdorp en ik ben hier om een super leuke cake smash fotoshoot voor jullie te maken. Heb je vragen? Stuur me een bericht.

Cake smash fotoshoot in Leiden.

Leave a Reply