Fotograaf in Leiderdorp, Leiden 

KINDEREN FOTOSHOOT

prinses-fotoshoot-logo

Kinder fotoshoot in Leiderdorp, Leiden, en omgeving.

Toen deze twee schattige meisjes en hun moeder naar mijn studio kwamen, vulde de kamer zich met vreugde. Kinder fotoshoot is zeker een van de sessies die ik het liefste fotografeer. Zeker als je alle prinsessenjurken uit de kast kunt halen en ze lekker laat verkleden.

Ze vonden het heerlijk om door de jurken en kronen te bladeren, ze te passen en te schitteren voor de camera. Als kinderfotograaf in Leiderdorp, Leiden weet ik wat het beste werkt om de aandacht van kleine baby's te trekken en hoe ik het leuk kan maken voor de oudere kinderen. Ieder kind is anders en houdt van iets anders. Soms heb je wat tijd nodig om de aandacht te trekken en het plezier te beginnen. Ik ben een erg geduldig persoon en neem altijd voldoende tijd voor de fotoshoot.

Full-service fotoshoot in Leiden. Sommige van mijn jurken en accessoires kunnen je kinderen wel gebruiken. Vooraf bespreken we wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn voor uw fotoshoot.

KINDERFOTOGRAAF IN LEIDERDORP, LEIDEN, EN IN DE OMGEVING.

Bij het fotograferen van kinderen werk ik graag snel. Alles is goed voorbereid zodat de fotoshoot vlekkeloos verloopt. De meeste kinderen hebben niet lang aandacht voor de camera, dus de kinder fotoshoots duurt meestal maximaal 1 uur.

Mijn fotostudio voor thuis biedt een grote keuze aan achtergronden, jurken en accessoires. Bijvoorbeeld lichte en luchtige kinderfoto's - donkere en humeurige kinderportretten - buiten kinderfoto's - speelse en kleurrijke kinderfotoshoots. Ik ben dol op het creëren van nieuwe instellingen, dus als je de stijl die je leuk vindt niet in mijn portfolio ziet. Dan kun je contact met mij opnemen en kunnen we kijken wat er mogelijk is. Heb je vragen over een fotoshoot van je kinderen? Ik ben hier voor jou.

WWW.ALENAMASSELINKPHOTOGRAPHY.COM

Laat een reactie achter