Fotograaf in Leiderdorp, Leiden 

Baby's eerste verjaardag fotoshoot in Leiden

Baby bakker eerste verjaardag fotoshoot

Gefeliciteerd! Je baby wordt één! Wat ga jij doen om deze bijzondere eerste verjaardag te onthouden? Je kunt er een spetterend feest van maken, of deze bijzondere dag herdenken met een fotoshoot. Wat dacht je van een fotoshoot voor de eerste verjaardag van je baby in Leiden? Er zijn veel thema's van de eerste verjaardagsfotoshoot die ik door de jaren heen heb gedaan. De "Baby Baker" was het thema van deze eerste verjaardagsfotoshoot.

Ik ben een babyfotograaf met een fotostudio aan huis in Leiderdorp, Leiden. Elke baby is uniek en verdient unieke foto's van zijn of haar eerste verjaardag. Je kunt een geweldige cake smash fotoshoot boeken, spetteren en spetteren of we kunnen een mooie eerste verjaardag fotoshoot voor je kind maken zonder taart. Ik heb veel mooie achtergronden die alleen mijn fotostudio biedt. Je kunt er een aantal bekijken hier.

Dit baby meisje vierde haar eerste verjaardag met een baby bakker fotoshoot thema. Super leuke en eenvoudige opzet met de focus op haar. Ze hield van spelen en de ouders zijn dol op de uiteindelijke foto's. Alle fotografie props en een outfit zijn verkrijgbaar in mijn fotostudio in Leiderdorp.

Een van mijn favoriete dingen is het creatieve deel van het maken van de instellingen. Er is geen limiet aan creativiteit. Laat me je wensen weten en ik zal ze waarmaken. We kunnen een witte opstelling maken, pastelkleuren, levendige foto's met bloemen, ballonnen. Meer weten of de mogelijkheden bespreken? Laat het me weten.

Baby's eerste verjaardag fotoshoot in Leiden – Baby Baker

Laat een reactie achter