Fotograaf in Leiderdorp, Leiden 

Cakesmash fotoshoot in Leiden

pastelkleurige cake smash alena masselink fotografie

Is je speciale kindje bijna jarig en wil je dit moment op een uniek vieren en vast leggen? Boek een cake smash fotoshoot met Alena Masselink. Cakesmash fotoshoot in Leiden, Leiderdorp. Eerste verjaardag is zoviezo heel speciaal maar je kan ook op een speciale manier vastleggen met de leuke cakesmash fotoshoot. Ik ben een cakesmash fotograaf in Leiden, Leiderdorp en ik ben hier voor jullie en jullie kindje.

Welk thema gaan jullie kiezen?

Elke cakemash is anders. Ik heb al zo veel leuke temas gedaan – space cake smash, roze princess tema, autos, jungle cake smash, simple stup met ballonnen en veel meer. Heb je een leuk thema bedacht of heb je alleen je lieveligskleuren in gedachten? Ik kan niet wachten op jullie ideen en wensen te horen.

Ik werk in mijn fotostudio aan huis in Leiderdorp ( Leiden) en ik heb een hele relaxte sfeer.

Smash en Splash in Leiden

Na elke smash komt de splash. Na de smash stuk gaat jullie baby lekker badderen in een klein badje ( splash). Soms houden de babies meer van de badderen dan van de taart ;) Het is altijd even afwachten wat er gaat gebeuren. Een hele leuke herrineringen zijn altijd gegarandeerd.

Ik ben Alena. Een cake smasg fotograaf in Leiden, Leiderdorp en ik ben hier om een ​​super leuke cake smash fotoshoot voor jullie te maken. Heb je vragen? Stuur mij een bericht.

Cakesmash fotoshoot in Leiden.

Laat een reactie achter